NasvetiSCOTT ADDICT 20 2022 XL

24. marca 2022
NA ZALOGI v trgovini Jan Sport cestno kolo SCOTT ADDICT 20 2022 XL.
Cestno kolo Scott Addict 20 je zanesljivo kolo z izredno vodljivim okvirjem, Shimano Ultegra opremo in z odličnim prestavnim razmerjem. S kolesom Addict 20 boste z lahkoto premagovali tudi najbolj strme klance in nadvse uživali v vožnji. Letošnjega Addicta krasijo 32mm pnevmatike in v celoti intergirana napeljava.
Tehnologija:
Z ustrezno izbiro materialov je osemdeset odstotkov dela za izdelavo okvirja opravljenega. Toda preostalih dvajset odstotkov zahteva največ vloženega truda. Zato izbiri najnaprednejših ogljikovih vlaken na trgu sledi intenzivna uporaba posebnih orodij, kot je programska oprema za analizo končnih elementov (FEA), s katero načrtujejo postavitev karbona.S programsko opremo FEA lahko simulirajo različne sile na virtualnem modelu okvirja in ustrezno prilagodijo konstrukcijo okvirja. S programsko opremo FEA lahko ustvarijo popolne virtualne prototipe, ki vključujejo vse fizikalne pojave, ki obstajajo v resničnih okoljih.

Z tehnologijo Evo-Lap modelirajo okvir za optimizacijo površine, simulirajo strukture cevi z različnimi usmeritvami plasti, opazujejo rezultate uporabe različnih konfiguracij in preizkušajo porazdelitev napetosti na različnih območjih okvirja. S tem obsežnim računalniškim modeliranjem so optimizirali karbonske plasti v vseh delih okvirja. Ko so bili deli zlepljeni v prvih prototipih, je bil rezultat izjemno lahek in kompakten okvir, ne da bi pri tem žrtvovali togost, udobje ali odpornost proti udarcem. Pri celotni seriji je bila uporabljena tehnologija Evo-Lap.

 

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU KLUBU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE