Z novim letom 2022 smo se preselili na novo lokacijo in zamenjali našega dolgoletnega sponzorja in se preimenovali v Kolesarski klub Jan Sport.
Veseli in ponosni smo, da lahko delujemo v okolju, ki podpira športna društva in klube, ki vedo kaj hočejo in zakaj so bila ustanovljena.
Za nas ni pomembno ali je lepo ali slabo vreme. Pomembno je, da smo v družbi dobrih ljudi z enakimi interesi. Vse to želimo deliti tudi z vsemi novimi in bodočimi člani kolesarskega kluba.
Naš cilj je povezovanje vseh generacij kolesarjev v različne športne dogodke kot so skupni kolesarski izleti, tedenske kolesarske runde, v zimskem času pohodi, razna predavanja. Ni lepšega, kot s kolesom odkrivati skrite kotičke Slovenije.

Poleg tega bo naše glavno vodilo predstavitev Kolesarskega Kluba Jan Sporta in naših članov širši okolici Vrhnike.
Želimo pokazati kako kolesarji nismo ovira na cesti ampak smo pravilna smer k zdravemu načinu življenja.
Poskrbeli bomo, da bodo kolesarski dresi kakovostni, lepi in prepoznavni daleč naokoli, saj smo na njih vključili podobo zavitih brkov slovenskega pisatelja Ivana Cankarja, ki domuje na Vrhniki.
Prepričani smo, da se boste v njih počutili odlično in jih tudi ponosno nosili. Poleg tega bomo poskrbeli tudi za nezgodno zavarovanje, da bo kolesarjenje še bolj brezskrbno in varno. Trudili se bomo tudi za številne ugodnosti pri različnih podjetjih, da bo vaše članstvo v Kolesarskem Klubu Jan Sport čimbolj ugodno za vas.
Spodbujamo gibanje, skrbimo za organizirano klubsko delovanje, smo prepoznavni v Sloveniji in tujini, razkazujemo Slovenijo, smo vzor doma in tudi v tujini.
Imamo vizijo.

Ekipa KK JAN SPORT
VSI NA KOLO, DA ZDRAVJE VAM SLUŽILO BO.
Predsednik KK JAN SPORT:
Milan Černigoj

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU KLUBU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE