DomovO klubu

Društvo je sestavljeno iz tekmovalnega in rekreativnega dela članstva, družin in ostalih športnih navdušencev.

KOLESARSKI KLUB
JAN SPORT

Vsako leto povečujemo število naših članov

Ustanovni člani KK Jan Sport smo predani športu ter naravi z glavo in srcem. Za nas ni pomembno ali je lepo ali slabo vreme. Pomembno je, da smo v družbi dobrih ljudi z enakimi interesi. Vse to želimo deliti tudi z vsemi novimi in bodočimi člani kolesarskega kluba.
Naš cilj je povezovanje vseh generacij kolesarjev v različne športne dogodke kot so skupni kolesarski izleti, tedenske kolesarske runde, v zimskem času pohodi, razna predavanja.  Ni lepšega, kot s kolesom odkrivati skrite kotičke Slovenije.

Poleg tega bo naše glavno vodilo predstavitev KK JAN SORT in naših članov širši okolici Vrhnike. Želimo pokazati kako kolesarji nismo ovira na cesti ampak smo pravilna smer k zdravemu načinu življenja.

Poskrbeli bomo, da bodo kolesarski dresi kakovostni, lepi in prepoznavni daleč naokoli, saj smo na njih vključili podobo zavitih brkov slovenskega pisatelja Ivana Cankarja, ki domuje na Vrhniki. Prepričani smo, da se boste v njih počutili odlično in jih tudi ponosno nosili. Poleg tega bomo poskrbeli tudi za nezgodno zavarovanje, da bo kolesarjenje še bolj brezskrbno in varno. Trudili se bomo tudi za številne ugodnosti pri različnih podjetjih, da bo vaše članstvo v Kolesarskem Kubu Jan Sport čimbolj ugodno za vas.

VSI NA KOLO, DA ZDRAVJE VAM SLUŽILO BO.

NAŠI DOSEŽKI

Tekmovalni in rekreativni dosežki našega kluba

Upravni odbor kolesarskega klubaVODSTVO KLUBA

Ob izraženi želji ustanovnih članov, da postane KOLESARJEM PRIJAZEN KLUB, se je dne 04.12.2015 sestal Iniciativni odbor v hotelu Mantova na Vrhniki.

Na sestanku so prisotni razpravljali in dali pobude za ustanovitev Kolesarskega kluba, pripravili pravilnik in Statut kluba  ter določili smernice za delovanje kluba. Vsi prisotni člani so se strinjali, da skličemo 19.01.2016 ustanovni občni zbor KK Jan Sport,  sprejmemo Statut in pravila delovanja Kolesarskega kluba, izvolimo člane organov društva  in predsednika KK Jan Sport.

Na ustanovni seji smo se sestali dne 25.11.2021 na sedežu kluba, Pod Hruševco 34B, Vrhnika  in ustanovili KK Jan Sport . Izvolili smo člane v odbore kluba in izvolili predsednika kluba.

https://www.kk-jansport.si/wp-content/uploads/2022/01/profimedia-0295025648-cover-1024x447-1.jpg

KOLESARSKI KLUBUPRAVNI ODBOR

https://www.kk-jansport.si/wp-content/uploads/2021/10/DSC_1489.jpg

PREDSEDNIK KLUBAMILAN ČERNIGOJ

Vedel sem, da lahko skupaj prebrodimo vse težave, s katerimi smo se srečevali v tem čudnem in omejenem letu ob ustanovitvi kluba. Hvala za vašo pripadnost in prijateljstvo!
https://www.kk-jansport.si/wp-content/uploads/2022/03/Posnetek-zaslona-2022-03-24-091215.jpg

PODPREDSEDNIKMATEJ JAMNIK

Skupaj smo prišli daleč in gremo naprej v nove izzive. Kolesarjenje je moja strast, ki nas povezuje v dobrem in slabem.
https://www.kk-jansport.si/wp-content/uploads/2022/03/FB_IMG_1631652442118.jpg

PODPREDSEDNIKPETER KURENT

"Kar šteje v življenju je družina, prijateljstvo, dobri odnosi, lepi spomini in izkušnje. Vse to nas povezuje v našem kolesarskem klubu."
https://www.kk-jansport.si/wp-content/uploads/2019/02/bike-bg.png

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU KLUBU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE