DomovO klubuČlanstvoKolesarsko zavarovanje Generali

Kolesarsko zavarovanje

Kljub največji previdnosti se ni mogoče izogniti nezgodam, ki nam pretijo v vsakdanjem življenju. Nezgodno zavarovanje nam omogoča, da delovno sposobnost in življenje, ki sta za vsakega posameznika neizmerne vrednosti, zavarujemo. Je odgovor na nevarnosti, ki nas obdajajo na vsakem prevoženem kilometru in vsakem koraku. Posebej pomembno je, da zavarujemo naše največje bogastvo, otroke, ki so igrivi, razigrani in dostikrat tudi neprevidni. Odgovorno je, da jih zavarujemo. Varno na pot.

Prednosti članske kolesarske kartice so možnost koriščenja ugodnosti pri Kolesarski Zvezi Slovenije – KZS, popusti pri startninah na kolesarskih prireditvah v sklopu akcije »Slovenija kolesari«, dostop do informacij o kolesarskih prireditvah ter cenovno ugodni paketi zavarovanj za kolesarje.
V letu 2022 lahko izbirate med različnimi paketi zavarovanj in jim dodate kritja, ki jih resnično potrebujete v tekočem koledarskem letu.

NA KOLO: KOMBINACIJA ZAVAROVANJ KOLESARJEV
Ne spreglejte zanimivega programa s koristnimi informacijami, spletnimi delavnicami in ugodnostmi za kolesarstvo. Več na  Program prednosti ZAME.

https://www.kk-jansport.si/wp-content/uploads/2022/08/image006.jpg
Mountain Biker has a painful looking crash with his bike

Kolesarska kartica KZS

Vključuje zavarovanje odgovornosti in komercialne popuste. Število članov kluba ali društva, ki so »registrirani« pri nacionalni panožni športni zvezi, je eno izmed meril, s katerimi klubi in društva kandidirajo na razpise na lokalni ravni. Zato je »kolesarska licenca« namenjena tudi najširšemu krogu ljubiteljev kolesarstva, se pravi ne samo tistim, ki se vozijo s kolesom, ampak tudi njihovim spremljevalcem in podpornemu osebju.
Obrazci za izdajo kolesarske licence.

Agencija MTT v kombinaciji kolesarske kartice in dodatna kritja.
KAKO NAJHITREJE PRIDOBIM KARTICO?
Na naslov Kolesarske zveze Slovenija ali preko e- maila kzs@kolesarska-zveza.si pošljite izpolnjeno pristopno izjavo kartice KZS 2022. V primeru izbire kasko zavarovanja kolesa, izpolnite še vlogo za kasko zavarovanje kolesa 2022. Vlogi priložite tudi račun (če gre za novo kolo) ter sliki kolesa ter serijske številke.
VARNO NA KOLO: KOMBINACIJA ZAVAROVANJ KOLESARJEV
GENERALI

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU KLUBU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE