IzletiNovicaNagradna igra Bi si v živo ogledali Tour De France

Izlet 25. septembra 2023 ob 07:16

Migimigi vabi k sodelovanju v atraktivni nagradni igri. Bi si radi v živo ogledali Tour De France z člani KK Jan sport?

Ljubljana, 16. junij:
Kolesarjenje je med Slovenci vse bolj priljubljeno. Temu trendu sledijo tudi v
zavarovalnici Generali prek programa Migimigi in s  številnimi zanimivimi izzivi, s katerimi spodbujajo zdrav in aktiven življenjski slog.

Pravkar, do 23. junija, poteka nadvse atraktivna nagradna igra: z nekaj sreče ste lahko dobitnik glavne nagrade, ogleda kolesarske dirke Tour de France za 2 osebi s petdnevnim doživetjem v kolesarskem navijaškem kombiju.

Želim na Tour De France

Po zaključeni Dirki po Sloveniji je kolesarjenje v polnem razmahu tudi med Slovenci. Vrhunec letošnje kolesarske sezone bo nedvomno na najuglednejši svetovni kolesarski dirki Tour de France, ki je v lanskem letu minila v znamenju Slovencev. Zmaga je pripadla Tadeju Pogačarju, njegov prvi trener pa je bil Miha Koncilija, tudi kolesarski Migimigi ambasador, ki vabi k že tretjemu Migimigi izzivu »Gremo na kolo«. Izziv spremlja zanimiva nagradna igra Gremo na Tour de France, v Generaliju pa so jo pripravili skupaj s KK Jan sport.

Glavna nagrada ponuja nepozabno navijaško izkušnjo:
Nagradna igra je namenjena kolesarskim navdušencem, rekreativnim in aktivnim kolesarjem ter vsem, ki želijo vzdušje toura doživeti v živo. Sodelovanje v nagradni igri je mogoče do srede, 23. junija, na spletni strani Migimigi. Glavna nagrada je več kot navdušujoča – obisk Tour De France za 2 osebi z ogledom nedeljske etape, 4. julija, v francoskih Alpah s ciljem v Tignesu in s tem nepozabno pet dnevno doživetje v kolesarskem navijaškem kombiju.

 Migimigi je skupnost, ki združuje vse, ki se zavedajo pomena zdravega življenja, obožujejo zanimive izzive in si obenem ne zatiskajo oči pred tveganji vsakdana. Namenjen je vsem, ki so pripravljeni narediti nekaj pomembnih sprememb v svojem življenju, vstati s kavča in obrniti življenje na bolje. Številni programi za vse okuse so članom skupnosti namenjeni brezplačno. Več na www.migimigi.si

Vaš Generali:
GENERALI, d. d., ki je v Sloveniji prisotna od leta 1997, je vodilna mednarodna zavarovalnica v Sloveniji in del Skupine Generali. Skupina Generali je eden največjih svetovnih ponudnikov zavarovanj in upravljanja premoženja. Ustanovljena je bila leta 1831, prisotna je v 50 državah sveta in s skupnim prihodkom od premij, ki je leta 2020 presegel 70,7 milijard evrov. S skoraj 72.000 zaposlenimi po vsem svetu in 65,9 milijoni strank ima Skupina vodilni položaj v Evropi in vedno bolj pomembno pozicijo na trgih Azije in Latinske Amerike. V Avstriji, Srednji in Vzhodni Evropi ter Rusiji Skupina deluje preko svoje regionalne pisarne v Pragi. V 13 državah je ena izmed treh glavnih zavarovalnic. Ob zavezi k trajnostnemu delovanju, je Generalijeva ambicija postati vseživljenjski partner svojim strankam, ki ponuja inovativne in prilagojene rešitve v edinstveni distribucijski mreži.

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU KLUBU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE