IzletiNovicaDAN ZA KOLO – JAN SPORT

Izlet 23. julija 2024 ob 08:30

Skupaj z lokalnimi društvi, podjetji in gostinci smo v soboto 21. 5. 2022 pred trgovino JAN SPORT, pripravili pester program za vse ljubitelje kolesarstva. Celoten program je bil namenjen predvsem predstavitvi društev, hkrati pa ga je povezovala tudi dobrodelna nota.

  • KK Jan Sport je izpeljal tri cestne ture, vsako s svojim tempom, prilagojenim udeležencem. Trasa je potekala po okolici Vrhnike, vse skupaj se je udeležilo 56 kolesarjev. Po turi so fantje in dekleta predstavili svoj klub in opremo, Mitja Kovačič pa je poskrbel še za tekmovanje na trenažerjih.
  • KD RAM je poskrbel za MTB turo. Udeležilo se jo je okrog 20 kolesarjev. Po turi so tudi oni predstavili svoje društvo in poskrbeli za vodenje otrok do njihovega bike parka TRI OVCE ter za zabavni popoldanski program.
  • BARJANSKA TURA
    Je bila namenjena seniorjem in ostalim rekreativnim kolesarjem pod vodstvom legende kolesarjenja Andreja Klemenca. Udeležilo se jo je 12 kolesarjev, rešili so tudi dva defekta in srečno prispeli nazaj.
  • ŠKD Super potencial je prikazal osnovne elemente vožnje po Vrhniškem pump tracku. Kratkega tečaja se je udeležilo okrog 15 otrok.
    Popoldne so poskrbeli še za zabavni program z kolesarskim limbom in preskakovanju palice.
  • ZŠAM VRHNIKA je organiziral motorični in prometni poligon, kjer so obiskovalci lahko preizkusili poznavanje prometnih predpisov motorične sposobnost. Primerno je bilo tudi za najmlajše, ki so jih za poznavanje prometnih predpisov tudi nagradili.

Na prireditvi Dan za Kolo smo pripravili pester glasbeni in kulinarični program za vse udeležence.

– ŠD POVŽ Stara Vrhnika

– Pizza s hriba

– Pivovarna Kralj

– Žganjekuha Kržič

– Vesoljski Povžki (KD Stara Vrhnika)

– Gostilna pri Kranjcu

  • Skupaj s komunalnim podjetjem Vrhnika (DEPO) je trgovina JAN SPORT organizirala sejem rabljenih koles. Na sejmu je bilo preko 80 koles!

Prireditev je nosila tudi dobrodelno noto, saj so društva namenila zbrana sredstva tudi za pomoč našemu prijatelju, navdušenemu športniku in mlademu očku, ki ga je pred kratkim doletela možganska kap. ŠD POVŽ Stara Vrhnika je ves dobiček iz prodaje pijač namenil njemu, v Gostilni pri Kranjc pa so za vse kolesarje pripravili odlične makarone. Z mislijo na prijatelja so njegovi klubski kolegi odpeljali tudi kolesarsko rundo, vsi pa so preko dneva na stojnici prispevali kakšno pozitivno misel, sliko ali denarni prispevek. Izkupiček je bil nad pričakovanji.

Bilo je čarobno z velikim številom udeležencev in obiskovalcev, ki so prireditvi dodali prav posebno doživetje.

Hvala vsem, ki ste se udeležili dogodka, se kmalu spet vidimo!

Žan Gabrovšek
Milan Černigoj
EKIPA KK JAN SPORT

Izleti Novica
Pod Hruševco, Stara Vrhnika, Vrhnika, Upravna Enota Vrhnika, 1360, Slovenija Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU KLUBU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE