NasvetiČas je za razstrupljanje

30. septembra 2021

Počutje je neločljivo povezano z delovanjem limfnega telesa, zato začenjamo serijo rednih prispevkov na temo zakisanosti telesa.
Navdih in motivacija je šola Skrivnosti razstrupljanja, ki je gonilna sila okrevanja mnogih, vključno mene.
Pomoč in želja predati ugotovljena, preverjena, strokovna priporočila, ki preizkušeno delujejo, me ženejo k spodbudi, da smo za svoje zdravje najbolj odgovorni sami.
In ni boljše izhodiščne točke kot je limfni sistem.

Več o šoli si lahko preberete tukaj: Petielement.si/spletna-sola-razstrupljanje

Če se sprašujete kaj je limfni sistem naj vam na kratko razložim. Limfne žile prepredajo celo telo in so prepletene s tkivi, žilami in živci. Limfno žilje enega telesa je tako obsežno, da bi lahko štirikrat obkrožilo svet.
Njegova naloga je odstranjevanje odvečne tekočine, bakterij, virusov, gliv, parazitov, odpadnih celic, toksinov in ostalih celičnih produktov, zato je dobro delovanje limfe predpogoj za ravnovesje.

Vsem, ki želite pospešiti rehabilitacijo, imate težave z zatekanjem, pogosto mrzla stopala in hrepenite po razbremenitvi hrbtenice, priporočam ogled prvega od šestih prispevkov, ki ga organiziram v četrtek 30.9.2021 ob 20:00 z željo po ozaveščanju kako preprečiti kronične težave in zaživeti brez obremenitev.

Vsak mora biti za svoje zdravje najbolj zaskrbljen.

YOU TUBE: POVEZAVA

FB kanalu: POVEZAVA

Ker smo skupaj močnejši.
Petielement:
Špela Jakša

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU KLUBU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE