NovicaKolesarska prireditev – Jan Sport

1. aprila 2022

Za vse strastne kolesarje, občasne rekreativce, ali le radi vzpodbujate in širite dobro energijo med obiskovalci in kolesarskimi navdušenci.

Kolesarska trgovina JAN SPORT organizira dne 21. 5. 2022 kolesarsko prireditev pred trgovino JAN SPORT na Vrhniki. Že pred časom je kolesarsko trgovino Jan Sport prevzela nova mlada ekipa, ki je sestavljena predvsem iz ljubiteljev koles in amaterskega kolesarstva, tako cestnega kot MTB, ki z veliko vnemo podpira tudi lokalne klube in amaterske kolesarje, ki tekmujejo za Pokal Slovenije.

Družaben promocijski dogodek je namenjen predvsem poleg prodaje, predstavitvi klubov in poti po Vrhniki in širši okolici.

Na voljo bo športna oprema iz trgovine, kolesa in ostala oprema. Pred trgovino bo prostor za prodajo in menjavo rabljenih koles in opreme, ki jo bodo pripeljali obiskovalci za prodajo ali menjavo.

Gre za prvi tovrstni spomladanski dogodek na Vrhniki v organizaciji JAN SPORT.  Predstavili se bodo klubi iz Vrhnike, ki bodo sodelovali na družabnem dogodku, kjer se bodo lahko predstavili našim obiskovalcem in meščanom.

Vsak od sodelujočih klubov bo imel svojo stojnico, kjer se bodo lahko predstavili, pridobivali člane, prodajali svojo opremo in vodili kolesarske ture po okolici Vrhnike itd.. Tokom dopoldneva bo vsak od klubov izpeljal tudi turo v okolici Vrhnike. Načeloma bodo za cestno turo poskrbeli člani Kolesarskega Kluba JAN SPORT.

Kot gost je povabljen tudi eden od naših sponzorjev,  priznani italijanski izdelovalec oblačil Tofit.it, ki bo predstavil svojo široko ponudbo kolesarskih oblačil in oblačil za prosti čas.

Za kolesarsko turo bo prijavnina 10 eur za katero boste dobili hrano, pijačo (voda) in promocijsko majico in bidon KK Jan Sport.

Vse ostale informacije bodo sledile v prihodnjih objavah.

Vljudno vabljeni!
EKIPA KK JAN SPORT

Scheduled Novica
Pod Hruševco 34B 1360 Vrhnika Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU KLUBU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE