IzletiNovicaNAVIJAŠKI KOMBI – 19. ETAPA GIRA – 2022

Izlet 27. maja 2022 ob 07:00
Kolesarski klub Jan Sport organizira navijaški kombi za ogled Slovenskega dela 19. etape Giro d’Italia, ki bo šel po dolini Soče.
  • Giro d’Italia in opis 19. etape
    Ena najstarejših kolesarskih dirk na svetu Giro`d Italia je prestižna moška kolesarska dirka, ki letos beleži že 105. izvedbo. Sestavlja jo skupno 21 etap, letošnja 19. etapa pa bo pripeljala kolesarje Gira na Slovenska tla v Dolino Soče.

  • Rezervirajte si 27. do 29. maj 2022. Dan, ko pride Giro d’Italia v Dolino Soče.
  • Nastanitev v središču Drežnice

Cena programa za člane KK Jan Sport: Obvestilo preko enaslova.

V ceno je vključena 2 x nočitev z zajtrkom, prevoz iz Vrhnike do Drežnice in nazaj na Vrhniko.

Kdaj: od petka, 27. maja, do nedelje, 29. maja 2022. Odhod iz Vrhnike bo v petek, v zgodnjih jutranjih urah, povratek v Ljubljano v nedeljo, v popoldanskih urah. Podrobnejše informacije prejmejo prijavljeni udeleženci po vplačilu na TRR račun kluba po prijavi na e-naslov.

Bivanje: Drežnica – 3 posteljne sobe z zajtrkom.

Prevoz: Organiziran kombi prevoz z omejenim številom prijavljenih, lahko tudi z lastnim prevozom.

Program: prva tura bo v petek, 27. maja, z vzponom na Kolovrat in ogled 19. etape Gira. V soboto sledi daljša tura (2 – 5 ur). Po želji se boste lahko udeležili ali pogledali tudi pokalne tekme za Pokal Slovenije, ki bo potekala na isti trasi kot dan prej Giro z ponovnim vzponom na znameniti Kolovrat, v nedeljo, 29. maja, zjutraj pa krajša tura z razpeljevanjem (lahko tudi s povratkom na Vrhniko).

Kdo: Vsak član, ne glede na stopnjo pripravljenosti. Idealno za pripravo na vrhunce pomladnega dela sezone in še posebej za Maraton Franja. Kolesarimo v manjših skupinah (2 – 6 kolesarjev) glede na sposobnosti, cilje, motivacijo in želje posameznika. Dobro je, da ima vsak vsaj enega kompanjona približno enakih sposobnosti za lažje premagovanje vzponov in druženja ob kavici.

Prijavite se lahko na elektronski naslov: kkjansport@gmail.com ali telefon 041 382 809 (Milan), najkasneje do petka 22. aprila 2022. Prijava je potrebna zaradi informacije o interesu po udeležbi ter koordinacije prevoza in nastanitve.

Člani kolesarskega kluba Jan Sport in Giro si skočita v objem 27.

 
Vljudno Vabljeni!
EKIPA KK JAN SPORT
from to
Scheduled Izleti Novica
Kobarid Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU KLUBU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE