IzletiNovicaKolesarske priprave 2022 KK JAN SPORT

Izlet 16. marca 2022 ob 10:00

V marcu smo pripravili za naše člane dopolnjen program kolesarskih priprav v Portorožu. V dopoldanskem času bodo potekali kolesarski treningi.
Kolesarske priprave 2022 organiziramo na izredni lokaciji nad Portorožem, kjer boste lahko uživali v prečudovitih pogledih na Slovensko obalo in okoliško gričevje. Ponuja teraso za sončenje, pogled na morje in bar. Hostel Panorama je zelo priljubljena kolesarska destinacija, saj ga obiskujejo naši najboljši klubi, tako profesionalni kot amaterski.

Hostel Portorož se nahaja na hribu nad Portorožem smer proti Piranu nad Belim Križem najvišji točki nad Portorožem na veliki parceli. Ima čudovit vrt s travnikom, pergolami in teraso. Skoraj vso parcelo lahko uporabljajo gostje za počivanje, sprostitev in piknike.  Možna izposoja električnih koles za vse manj pripravljene kolesarje, ki bi radi uživali v raziskovanju Slovenskega Istrskega zaledja.

Kolesarske priprave na lokaciji Hostel Panorama Portorož, Šentjane 25, 6320 Portorož.

Kolesarske priprave 2022 organiziramo v Hostel Panorama Portorož, kjer vas bomo namestili v manjše skupne sobe. Priprave se začnejo v sredo od 16. 3. do 20. 3. 2022 od 10.00 ure dalje v Hostel Panorama Portorož, A-trip d.o.o. Šentjane 25, 6320 Portorož.
Sam program bomo prilagodili glede na prijavljene udeležence, tako da vas bomo razvrstili po skupinah, odvisno od vaših sposobnosti in intenzivnosti treningov v tem obdobju. Okvirno bo program potekal tako, da se starta ob 10.oo uri zjutraj po vnaprej dogovorjeni trasi, za boljšo skupino vedno okoli 100 km v zmernem tempu. Ostali pa boste lahko v dogovoru z manj pripravljenimi člani, kolesarili po Parenzani in raziskovali njene skrivnosti. Prosto za kosila in počitek do 17. ure, nato skupinski sprehodi po vnaprej določenih krajih ali prosto – po želji.
Zvečer izmenjava mnenj in analiza kolesarskih treningov. V petek in soboto bomo pripravili predavanje na temo kolesarski treningi, šport in prehrana kolesarja, med in po treningih.
Priprave bomo zaključili z maratonom – Otvoritev kolesarske sezone – 3. Portoroški maraton, kjer se bo predstavila tudi naša tekmovalna ekipa. Maraton bo v soboto 19. 3. 2022 ob 11. 00 uri z startom v Portoroški marini.
Vrednost 5 dnevnih priprav z vključenim kolesarskim maratonom = 120,00 €.
• V ceno je vključeno: 4 x nočitev, samopostrežni zajtrk, turistična taksa + 3. GRAN fondo Portorose 2022, parkirišče, prostor za pranje koles, hramba koles.
• Za vse, ki bi se nam želeli pridružiti kasneje je nočitev 27,00 eur + turistična taksa in 25,00 eur startnina za maraton. V ceno je vštet samopostrežni zajtrk, parkirišče, prostor za pranje koles, hramba koles.
• Ostali, ki bi se radi udeležili samo 3. GRAN fondo Portorose 2022 v soboto 19. 3. 2022 je startnina 25.oo eur za člane KK Jan Sport s plačano letno članarino 2022.

Prijave sprejemamo do 04. 03. 2022 na e-naslov kkjansport@gmail.com. Plačilo priprav v trgovini Jan Sport na Vrhniki dne 4. 3. 2022 od 17:00 do 18:00 ure – samo za člane KK Jan Sport.
POZOR: Člana se vpiše na seznam po plačilu-po dogovoru! Število mest je omejeno, zato ne odlašaj z prijavo.

Za več informacij pišite na e-naslov: kkjansport@gmail.com

Ekipa kolesarskega kluba Jan Sport

from to
Scheduled Izleti Novica
Hostel Panorama Portorož, Šentjane 25, 6320 Portorož - Portorose Map

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU KLUBU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE