IzletiNaši uspehiMtb tekma za Pokal – Jan Sport

Izlet 28. maja 2017 ob 12:00

V nedeljo, 28. maja 2017, smo naše člane peljali v Kočevje na kolesarski izlet na Mestni vrh. Izletu smo dodali tudi malo zdrave tekmovalnosti, saj so nas pričakali naši gostitelji iz KD Melamin, ki so tekmovalce na 9 km vzponu tudi testirali. Zmago in 2. mesto sta osvojila odlična člana iz Melamina. Kolesarji so tekmovali ali se peljali v svojem ritmu in si ogledovali čudovito okolico, druga vodena skupina je šla na vrh peš v spremstvu dveh vodičev iz PD Kočevje.

Po srečanju na vrhu in podelitvi priznanj ter odlični pogostitvi smo se skupaj odpravili na ogled Ledene jame, iz katere so nekoč vozili led v Pivovarno Union, ko je bila še Koslerjeva. Led v jami se obdrži celo leto. Da je vse potekalo po pravilih in v zadovoljstvo udeležencev, je Avtohiša Randelj poskrbela za štartni prostor in merjenje časov. Tokrat smo kočevske gozdove zavzeli člani kolesarskega kluba Jan Sport, umaknili so se celo medvedje, saj nismo uspeli srečati nobenega.

Vsi aktivni člani našega kluba smo se v popoldanskem času veseli vrnili na Vrhniko z avtobusom, ki ga je sponzoriralo podjetje Jan Sport, za kar se mu tudi lepo zahvaljujemo.

Dobro, da so še podjetja, ki imajo občutek in željo, da pomagajo klubom in spodbujajo svoje someščane k aktivnemu preživljanju prostega časa oziroma za prijateljska druženja.

Milan Černigoj,
predsednik KK JAN SPORT

Scheduled Izleti Naši uspehi

BI SE RADI PRIDRUŽILI NAŠEMU KLUBU?

SLEDITE NAM

Preverite naše aktivnosti in novice na naših socialnih omrežjih

PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE